Koh Lanta - Dagen efter Songkran

14 april 2010 skrev vi i Resedagboken

Jorå, idag är det dagen efter Song Kran. Alltså firandet av det thailändska nyåret. Det firades på traditionsenligt sätt med jordens vattenkrig inne i Saladan. Blev dyngsura redan i tuktuken på vägen in. Oscar hade fått en stor vattenpistol men den gick sönder precis som de andra pistolerna han fått tidigare år. Efter en timmes krigande var det dags för lunch. Hamnade på Pa Pas Restaurang. Bra men lite dyrare än normalt inne i Saladan.

Havet är som vanligt varm och skönt. Sista dagarne med väldigt höga vågor. Kul!! Bodyboarden har kommit till användning även här.

Efter nästan 3 veckor med rostbröd till frukost så inhandlades i dag "riktigt" bröd till frukost från ett franskt bageri. Gött tyckte alla.

Två och en halv dag kvar. Vi har bestämt att bara ta det lungt dessa dagar. Som om vi inte gjort det tidigare då. Jo det har vi väl men mobben har väckt oss i stort sett alla morgnar pga, utflykter, dyk, Superkids med mera.

Solen skiner på oss varje dag. Det enda regn vi fått är en förmiddag på Koh Samet. En kväll regnade det här på Lanta i cirka tio minuter men då var vi inne i vår bungalow så vi märkte det inte alls.

Ha de så bra tills vi ses eller hörs nästa gång.