Asiatiska smårätter på restaurang Toso i Göteborg

Asiatiska fördrinkar med och utan alkohol
Idag har vi varit på Liseberg och nu i kväll ska vi äta på restaurang Toso. Restaurangen ligger vid Götaplatsen här i Göteborg. Vi var här redan igår och tittade in i restaurangen. Det såg jättemysigt ut. Vi valde ändå bort den för att de bara kunde erbjuda oss bord utomhus, för inomhus var det fullt. Igår var det regnigt och uteserveringen såg inte alls lika mysig ut, trots inhägnaden  och taket. Vi bokade därför ett bord så vi vet att vi får äta här idag.

Idag när vi kommer hit så skiner solen och lustigt nog så vill vi sitta ute idag. Alla andra sitter också utomhus idag och inomhus är det så gott som tomt. Det visar sej att även uteserveringen är jättemysig.

Konceptet för restaurangen är att servera små asiatiska rätter, som tapas fast allt är asiatiskt. Jag kan omöjligen minns allt vi åt för totalt blev det säkert 11-12 rätter. Som vi alltid gör när vi beställer tapas så beställer vi tre rätter var och alla får äta från vilken rätt de vill. Även dryckerna, fördrinken och till alla de små rätterna, beställdes något asiatiskt både för oss vuxna och till Oscar.

Alla små rätter är jättegoda men tyvärr är jag så klantig att jag fotograferar när vi redan rört runt på serveringsfaten. När vi beställer in notan får vi varsin Fortune Cookies eller på svenska varsin Lyckokaka. Lyckokakor med små lappar om framtiden. Restaurang Toso kan absolut rekommenderas om du gillar asiatisk mat.

Pryder väggen inomhus
Pryder utesververingen


En av smårätterna på Toso
En av smårätterna på Toso
En av smårätterna på Toso
Lappar från våra Fortune Cookiees

Efter middagen har vi en alldeles lagom lång promenad hem till hotellet. I morgon är vår sista dag i Göteborg och vi ska åka paddanbåt och gå på Universeum. 

Här fortsätter resan