Agritourisam Kristjan, den bästa lunchen någonsin

Vacker utsikt över Krka 
 Vi är på semester i Seget Donji i Kroatien och idag är vi på bussutflykt till Krka Waterfall idag. Vi har varit och gått runt i natiionalparken och tittat på allt vatten och vi har badat i det välkända fallet och nu ska bussen ta oss vidare till en annan del av vattenfallet.


Vi börjar med att köra till en utsiktsplats där vi ser ut över vattnet bara för att det är vackert sen kör vi vidare till en lunchrestaurang.

Restaurangen vi kommer till ligger alldeles vid ett vattenfall. Vissa av borden ligger i stort sätt i ett vattenfall, man sitter med fötterna i vatten när man äter. Riktigt coolt faktiskt.

Restaurangen heter Agritourisam Kristjan och verkar mitt ute i ingenstans. Det fanns inte mycket annat runt omkring annat en en parkeringsplats och vatten. Restauranger verkar inte ha någon hemsida jag kan länka till men de har ett Facebookkonto - Agritourisam Kristjan.

Ja, restaurangen var cool men det bästa av allt är trots allt maten. Vi har aldrig blivit serverade så god lunch. Lunchen är bara helt enkelt fantastisk. Vi får skinka, korv, oliver, tomater, ost, bröd, vatten, äppeljuice, någon lokal sprit och rött vin. Allt serverat i en lantlig miljö fullt av vatten.

Vissa av borden stod i vatten
Godaste lunchen någonsin






De olika dryckerna som serverades
Min tallrik till lunch

Bröd och vin till lunchen
Vatten vid restaurangen

Nu ska vi åka vidare
Efter lunchen går vi runt på området och tittar på vatten, och ännu mer vatten. Det finns en plats alldeles nedanför restaurangen där människor badar, men det är ingen badplats. Det är som på många andra platser i Kroatien. Finns det vatten så går det att bada och det går att ta sej ner i vattnet. Jag doppar fötterna mer än så blir det inte.

Efter den fantastiska lunchen kör bussen vidare. Ufflykten till Krka Waterfall har varit jättetrevlig trots mycket turister men bäst av allt var ändå lunchen. Agritourisam Kristjan verkar ligga mitt ute i ingenstans så det är säkert svårt att åka tillbaka dit men gör ni en utflykt till Krka så försök ändå ta reda på var den här restaurangen ligger, den är värd en liten omväg.

När bussen åker vidare ska vi besöka staden Sibernik innan vi åker tillbaka till Trogir och Seget Donji, där vi bor.