Godaste hamburgaren i Edinburgh

Bästa hamburgaren i Edinburgh
Vi befinner oss i Edinburgh och idag har vi åkt Hop-On-Hop-Off buss till Botaniska trädgården och till det kungliga fartyget HMY Brittannia 

Nästa gång vi kliver av bussen har vi kommit tillbaka till de moderna kvarteren i Edinburgh. Vårt nästa mål för dagen är att leta upp Hard Rock Café. Vi stannar någon timme på Hard Rock, tar någon öl och Janne får sin obligatoriska Jack Daniels´ som han alltid vill ha på Hard Rock.

Vi vill inte äta på Hard Rock men tror ändå att hamburgare kan vara ok. Vi googlar oss fram till en restaurang som leder oss närmare hemmet. 

Restaurangen heter Bread Meats Bread och har fått jättebra recensioner så dit går vi. Det visar sig vara ett väldigt populärt ställe men vi får ganska snart ett bord.

Hamburgarna vi blir serverade är helt fantastiska. Det är första gången i mitt liv jag äter pommes frites gjorda av sötpotatis och till det någon honungssås. Det är bara gudomligt gott! (Någon vecka senare finns pommes på sötpotatis på McD hemma men inte på långa vägar lika goda). 

Sötpotatis pommes till mig
Jannes hamburgare

Efter middagen går vi hemåt men stannar till vid vad som kan ha blivit vårt favorithäng, Moniarity. Vår närmaste pub och härifrån har vi fyra minuters promenad hem.

Så är ännu en toppendag slut i Edinburgh. Vi har en dag kvar men just nu vet vi inte vad vi ska göra i morgon, men aktiviteter finns det så vi lär inte bli sysslolösa. Edinburgh väntar även i morgon...