Middag på Pepes Bodega i Båstad

Hamnen i Båstad
Semestern här i Mellbystrand börjar lida mot sitt slut. Nu har vi bara en sak kvar på att göra listan, i alla fall blad sådant vi absolut inte ville missa. I kväll ska vi äta middag på den välkända restaurangen Pepes Bodega i Båstad.

Vi har ringt för att få boka bord men de tog inga beställningar. Det är bara att komma till restaurangen. Ganska tidigt på kvällen tar vi därför bilen och åker den korta sträckan vi har för att komma till Båstad.

Vi parkerar på den parkeringsplats vi känner till och går långsamt längs hamnen. Det är en fin plats för en promenad. Det är ingen lång promenad så vi är snart framme i hörnet av hamnen där alla restauranger ligger. Vi har ju tittat till Pepes Bodega tidigare så vi vet var den ligger och går dit ganska omgående.

Vi blir omhändertagna och får ett bord ganska omgående. Alla kändisarna kommer att komma till Båstad typ i morgon när musikfestivalen börjar här, men idag är det lugnt på Pepes Bodega. Oscar och Janne beställer pizza och jag, Susanne beställer en hamburgare.

Maten var väl mat mat och servicen var helt ok. Varken mat eller service är någon vi kommer att minnas i tid och evighet men grejen var att just få besöka Pepes Bodega eftersom vi hört och läst så mycket om den.

Entrén till Pepes Bodega
Hamburgare på Pepes Bodega

Efter middagen tar vi en promenad ner på strand bakom restaurangen och går sedan långsamt längs hamnen tillbaka till bilen. Check på Pepes Bodega. Mission completed! Alla våra uppdrag på semestern i Mellbystrand är avklarade.

Sen åker vi hem till stugan vi hyr i Mellbystrand igen. Nu har vi bara en dag kvar innan denna semesterresa är slut.