Autoworld, ett museum fullt av bilar

Utsikt över bilhallen
Vi befinner oss i Bryssel. Senare i kväll ska vi åka hem till Sverige men vi ska hinna med lite turistäventyr även idag. Idag har vi valt att äta frukost på hotellet för att tjäna lite tid. Efter frukosten checkar vi ut och lämnar våra väskor i hotellets bagagerum.

Vi ber hotellet ringa en taxi för att slippa gå till närmaste taxistation där vi vet att de står på rad. Taxibilen kör fram och parkerar framför hotellets entré. Idag ber vi chauffören köra oss till Autoworld.

På Autoworld hoppas vi kunna se massor av olika sorters bilar. Det är ett slags museum med gamla bilar. Hela familjen är mer eller mindre roade av bilar så det kändes som en kul avslutning på vår resa till Bryssel. 

Vi är på Autoworld närmare två timmar och det finns en hel del bilar som var roliga och intressanta. Jag och Janne blev blev smått nostalgiska när vi ser en massa gamla bilar som vi känner igen från barndomen. 


     




 



   









Vad vi kanske saknade är lite modernare snygga bilar typ Ferrari, Lamborghini mm men det var inte Autoworlds avsikt att visa upp den typen av bilar. Alla snygga kända märken fanns men det var äldre modeller av bilarna. Här nedan ett litet smakprov på bilar som fanns på Autoworld.