Vi gillade Bryssel, en trevlig stad

Parken utanför Autoworld
Det är vår sista dag i Bryssel och vi har varit på Autoworld. När vi lämnar Autoworld är tanken att vi ska gå genom parken utanför och därefter hitta en taxi, men vi har ingen tur med taxibilar.

Kanske var det lika bra att vi inte hittar någon taxi och istället gick lite lätt vilse. För vad vi får se är den riktiga byggnaden för EU-Parlamentet. Det var en hit att även få se den byggnaden för den fanns inte med på vår att-göra-lista.

Vi hittade strax därefter i alla fall en taxi och snart befinner vi oss åter igen i närheten av Grand Place eller i alla fall i turistområdena däromkring. Det är inte mycket kvar av vår tid i Bryssel nu och vi ska avsluta denna resa med att äta lunch. Det finns gott om utomhusrestauranger och vi hittar tre platser i solen där vi slår oss ner. Vi beställer sista lunchen och de absolut sista ölen i Bryssel.

Efter lunchen promenerar vi tillbaka till vårt hotell Novotel Brussel Centre, ett hotell med toppenläge. Vi hämtar ut våra väskor från bagagerummet och beställer en taxibil. Taxin kommer inom kort och en inom en timme är vi på flygplatsen i Bryssel för hemfärd mot Arlanda.

   
EU Parlamentet
Vår sista måltid i Bryssel

Även vår sista dag i Bryssel blev jättetrevlig. Sammanfattningsvis har vi tyckt att det var lite dyrt i Bryssel men det kostar ungefär som i Stockholm. Bortsett från priserna har vi tyckt att Bryssel har varit en toppentrevlig stad. Det är mycket troligt att vi en dag kommer att vilja besöka Bryssel igen och även besöka andra vackra platser i Belgien, exempelvis Brügge som vi inte vi valde bort den här gången.