Terracina Beach, Naama Bay och Oscars nöjen

Oscar vilar middag på Terracina Beach
Vi befinner oss i Sharm el Sheik i Egypten. Janne dök igår och under tiden åkte Oscar och jag någon slags halvubåt som utgick från Terracina Beach. 

Jag upptäckte alltså en ny strand så idag åker vi dit för att bada. Terracina Beach är en riktig sandstrand med solstolar, men tyvärr var det ingen strand för snorkling. Familjen var samlad och vi hade i alla fall en trevlig dag på stranden.

Senare på kvällen tar vi en taxi till Naama Bay. Naama Bay är en riktig turistort och här finns det mesta. Här finns massor av fina hotell, massor av restauranger och affärer. Här finns också McDonalds´ men vi åt aldrig där. Vi har ju All-Inclusive på vårt hotell.

Gatorna var kantade av barer och restauranger. Stora soffor stod utomhus som där man kan sitta och på borden stod vattenpiporna. Det ser rätt exotiskt ut. 

När vi är tillbaka på hotellet sitter vi en stund i baren i foajén. Hotellets lobby, reception och bar var helt perfekt för honom. Medan jag och Janne satt "lugnt", med en viss överdrift, i baren så kunde Oscar springa omkring och roa sig med massor av saker. 

Vakterna vid hotellet ingång tog ofta hand om honom. De lät honom leka med alla möjliga saker som telefoner, metaldetektorer och så fick han prova deras mössor. Han tyckte att vakterna hade väldigt spännande saker.

Naama Bay
Naama Bay

Om Oscar försvann kunde man gissa att han gått till tjejtoaletten. Det finns en tjej där som jobbar med att hålla rent och snyggt. Hon pratar alltid med Oscar så även hon är populär att besöka. Det viktigaste var att hålla koll på honom när han hamnade i ett informationsrum fullt av telefoner som han trodde att han fick leka med. 

Lite mer om hur Oscar roade sej. Hotellet hade barnklubb och en lite lekpark. Lekparken var väldigt populär och där fanns en studsmatta som var det roligaste av allt. Oscar hittade också sin favorit "lekfarbror" - Simone. "Simone är snäll mot mig" sa Oscar en kväll.

Oscar provar vaktens mössa

Minidisko varje kväll

Det roligaste på hotellet för Oscar var trots allt ändå minidiskot varje kväll. 21.30 varje kväll började minidiskot (precis innan diskot för de vuxna). Varje kväll var det samma program. Barnen sjöng bland annat El Coco Drillo och gjorde rörelser som visar Krokodilens stora gap. De flesta sångerna sjöngs på italienska. 

I morgon ska Janne göra sina nästa dyk.

Här fortsätter resan med Jannes dyk i Sharm el Sheik