Snorkling vid Shark Bay först sen hotellet

Snorkling vid Shark Bay
Vi befinner oss i Sharm el Sheik på charterresa en vecka. Idag är vi inne på sjätte dagen här. 

Vårt hotell är strandnära och bra men stranden är inte så bra för ett barn på snart två år. Här får man bada från klippor och en badbrygga, alltså ingen riktig strand. Idag tar vi därför taxi till Shark Bay igen. Här finns en riktig strand där Oscar kan bada på sina villkor och det gick även bra att snorkla där. Alla är glada och nöjda. 

Vi har All-Inclusive på hotellet så vid lunchtid tar vi oss tillbaka. På eftermiddagen och kvällen stannar vi på hotellet.

Hotellet har ljusdekorerat utomhus och vi stannar till och tittar. Alla finns där Jesusbarnet, Maria, Josef och de tre herdarna. Jesusbarnet ligger i solen så Oscar berättar för oss att "Jesus ligger och solar sig". Charmigt tycker i alla fall vi, Oscars föräldrar.

Hotellet har även en barnklubb där det bland annat finns en studsmatta. I den studsmattan har Oscar tillbringat många timmar på den här resan.

Snorkling vid Shark Bay

"Jesus ligger och solar sig", Oscar visar



På hotellet finns också ett beduincafé, utomhus som vi har upptäckt att vi gillar. Vi har suttit där några gånger den här veckan och där hamnar vi även i kväll. Vi röker vattenpipa och den här gången har den en smak av jordgubbe. 

Oscar i studsmattan på barnklubben

På beduincafét har Oscar ett eget nöje

Oscar är fascinerad över att det bubblade i vattnet på pipan annars roar han sej vid brunnen som han även gjort tidigare. Nu har vi bara en dag kvar här i Sharm el Sheik och i morgon ska vi göra en kvällsutflykt till Sinaiöknen.

Här fortsätter resan