Trettondagsafton i Ao Nang - Några ord från Janne

Janne på restaurang i Ao Nang
5 januari 2003 skrev vi i Resedagboken.com

Efter att haft halvmulet vader nagra dagar och darefter hallregn i tre eller fyra dagar har nu solen ater hittat tillbaka. Nu har vi haft strålande vader i tre dagar och hunnit göra lite saker igen.

Igar var vi till James Bond on och tittade. Mannen med den gyllene pistolen spelades delvis in har. Oj, vad liten kalkstensklippan var. Sa manga som det finns i havet sa skulle vi aka och titta pa den minsta av dem alla - for att James Bond varit dar. 

Vi snorklade ocksa pa dagsturen. Hela resan var jattetrevlig och Oscar var som vanligt glad och trevlig sa inga problem med honom trots att vi åkte båt i fyra timmar totalt.

Idag har vi varit vid Chicken Island. Några oar utanför Ao Nang (dar vi bor). Dessa oar sitter ihop i lågvatten och man kan ga mellan dem. Fint var det dar men trångt. Sa himla mycket folk pa en smal sandremsa. 

Fint att snorkla men lite jobbigt pga stora vågor. Vi hade forsokt att kolla om man kunde fa nagon mat darute men fatt en del olika svar sa vi hade forsett oss med lite av varje. Men naturligtvis fanns en liten "kiosk" som sålde allt en turist kan behöva. Trevligt att ha varit dar men vi behöver inte åka dit igen. 

Janne och Oscar på Chicken Island
Janne och Oscar på James Bond Island

Jag, Janne, har inte dykt pa ett tag och kommer inte att gora det heller for alla dykcenter har, pa Ka Lanta och Phi Phi aker till samma stallen sa jag vantar tills vi kommer tillbaka till Phi Phi igen där det både var närmare till allt och billigare.


Och lite om Oscar...Han har varit lite risig i magen och vad kan man göra åt sådant? Vi kom fram till att Coca Cola ar en bra huskur sa vi provade det.


Den 3 januari dricker Oscar for första gången helt sjalv ur sin nappflaska nar han sitter vid bordet och ater. Nappflaskan innehaller Coca Cola. Han dricker och dricker...jo Coca Cola ar gott...Och magen blev bra igen. Om allt ar Colans förtjänst vet vi däremot inte riktigt. Tror inte BVC skulle gilla detta eller?

Oscar har dessutom börjat bli riktigt solbränd. Mest på ben och armar. Tror inte BVC skulle gilla det heller. 
Som synes ar allt bra har. Vi hors!