Phi Phi Island för andra gången - Några ord från Janne

Ton Sai på Phi Phi Island
Tillbaka på Phi Phi Island - Några ord från Janne

Den 15 januari 2003 skrev Janne på Resedagboken


Vi tyckte ju om Phi Phi Island och akte tillbaka hit. Har ar vi nu och slutet på resan närmar sig. Nej, vi längtar inte hem. 

Det har inte hant sa mycket sedan sist. Jag, Janne, har dykt tva dagar (fem dyk) annars har det mest varit sol och bad. Jo, solbrännan tar sig.

Oscar har fatt sin femte kanske till och med sin sjatte tand. Han gar inte annu men han star utan hjalp i 2 sekunder. Han ar glad och trevlig som vanligt. For stunden "pratar" eller gapskrattar han at ett gang Thailandska tjejer - som vanligt. Alla pratar med honom och han ar jatteglad. 

Det kommer att bli svart att leva upp till detta sociala livet nar vi kommer hem. Han pratar en hel del kanske ar det Thailändska men vi vet inte. Takke ar ordet for tittut på thai har vi fortsatt.

Som vi berattade tidigare sa skot jag, Janne, upp en del dykdagar nar vi var i Ao Nang pga att det inte var nagot nytt och att det var dyrare dar. Nu har jag tagit igen det. 5 dyk de senaste 2 dagarna. Bara cocktaildyk, dvs 4 och 5 stjarniga. 

Oscar och Janne
Hotellets pool

Mantarockor (djavulsrockor), leopardhaj, vrakdyk mm mm mm. Himla fint har det varit och Susanne har varit glad hela tiden eftersom jag kommit hem pa utsatt tid (tom tidigare en dag).

Pa fredag aker vi bat harifran till Phuket och vidare med taxi till Khao Lak. Dar blir vi kvar i minst 5 natter - som vi redan bokat, sedan far vi se.

Vi kan saga sa och sa har langt att Phi Phi ar betydligt trevligare an vi trodde innan vi akte hit. Mycket trevligare an tex Ao Nang. Hoppas att ni alla har det bra och att ni haft manga och skona helger. 
Vi hörs och tom ses snart.