Några ord från Ao Nang - skrivet av Janne

Oscar och Janne vid Phra Nang Beach
 26 december 2002 skrev Janne i Resedagboken

Annandag jul

Nu har vi varit har i Krabi omradet nagra dagar och vill saga att det verkligen ar fint har. Naturen ar jattevacker med dessa kalkstensklippor och kusten med sina kalkstensklippor. 

Vad som kan vara trakigt med Krabiomradet ar att har finns alldeles for mycket svenskar. Svenskar, svenskar överallt, eller sa ar det en norrman eller en finländare.

Har varit pa nagra olika strander har. Railey - jo vi var dar, Ko Poda och Phra Nang. Varfor star det sa mycket om Railey i bocker. Det ar hittills den fulaste - om man kan saga ful strand - i detta område. Phra Nangs prinsessgrotta var hur fin som helst.

Oscar har blivit brun och Janne och Susanne börjar antiligen fa lite farg som de ar nojda med. Det blir som ni forstar inget pressande fran morgon till kvall med Oscar, men han ar ute fran 11 - 15 varje dag. Oscar njuter jattemycket av varmen och han gillar otroligt mycket att hoppa omkring i sin simring. Han har lärt sig att snurra i simringen sa vi tror det blir en konstsimmare av honom.

Julafton har vi firat. Vi traffade jultomten. Han var svart i ansiktet (dvs thailandare) och delade ut julklappar till barnen. Julafton firades med buffé och en massa thailändska danser varvat med julsånger av traditionellt snitt. 

Janne och Oscar på båten till Krabi
Railey Beach

Lite om djur och natur. Oscar har nu sett vilda apor, fiskar i havet och en Giant Black Squirell (stor svart ekorre). Allt ar sa gron man kan förvänta sig och alla blommor blommar, orkidéer, hibiskus, bougainvillea mm mm mm mm.


I morgon ska vi in till Krabi stad igen och fixa llite. Jannes dykklocka gick sonder och vi ska se om vi kan fixa den, vi maste fylla pa blojforadet och Janne ska till Posten och hamta snus. Detta bestallde han innan vi akte hemifran pa en himla bra site. Sedan blir det val lite bad och sol pa Ao Nang stranden dar vi ännu inte badat.

Tills vi hors nästa gång - Ha de för det har vi