Gott Nytt År - Några ord från Janne

Oscar och Janne på rummet
Gott Nytt År - några ord från Janne 

31 december skrev Janne på resedagboken

Allt ar bra har. Det har inte hänt sa mycket sedan sist. Några små saker om Oscar kan vi beratta. Han har fatt sin tredje tand, han dansar eller headbangar, klappar händerna nar han hor musik, går och går utmed allt han hittar, vi tror att han håller på att börja saga sitt första ord som ar Titta. Han förstår orden mamma och pappa.

Som sagt, det har inte hänt sa mycket. Det beror delvis pa att vi inte har haft sa bra vader. De vi pratar med sager att de fattar ingenting. Regnet som skulle kommit i augusti kom inte forran i oktober. Nu nar det ska vara klockrent kanonvader sa ar det nagon sorts varannandags vader. Helt igenmulet, lite regn, konstiga vågor for att sedan följas av kanonväder. 

Eftersom vi ska vara har i totalt 3 veckor sa gor det ingenting. Vi går omkring och lufsar, masserar oss och ligger och bara kopplar av nar Oscar sover.

Jag, Janne, har gjort dyk 5 och 6 nu pa denna resa. 2 dyk ute i skargarden vi en o som heter Ko Ya Wa Sam. Inte varldens basta sikt men 2 valdigt lugna och fina dyk. Såg bl a nakensnäckor, otroligt vackra bl. a. mjuka koraller. barracuda mm mm mm.

Lufsar omkring
Lufsar omkring längs stranden

Nar vi lamnade Phi phi island sa vi ungefar sa har. Jatteroligt att ha varit dar och att vi trivdes men vi vet inte varfor vi skulle aka tillbaka dit....men nu ska vi dit igen. Just for att vi trivdes sa bra. Vi ska bo pa samma hotell igen Pee Pee Cabana Island. Nar vi lämnar Ao Nang ska vi alltså tillbaka dit for 5 nätter. 

Idag ar det nyarsafton och det ska vi fira. Vi ska pa nyarsmiddag ikvall pa hotellet. De dukar upp runt poolen. Vi tanker köpa oss en flaska bubbelvin sa att någonting blir som det brukar vara hemma. 

Hoppas ni alla har det bra och att ni far ett GOTT NYTT AR. 

Här fortsätter resan