Två dagar till med sol, bad, mat och dryck på Kreta

Grekiska smaker
Nu har vi varit i Hersonissos här på Kreta i tre dagar. Ännu så länge har vi fokuserat på att sola och bada, äta och dricka gott. Det var syftet med resan. Vi ville bara koppla av och ha det bra.

Vad som är lite annorlunda på den här stranden är att när man hyr en solstol förväntas man skölja av fötterna innan man lägger upp sina sandiga fötter på på solstolen. Till alla stolar hör därför en liten balja. 

Janne har som vanligt snorkel med sej och har så klart simmat ut i havet och tittat efter intressanta saker.

När vi inte varit på stranden har vi ätit och druckit gott. Vi hela tiden hittills vari trogna grekiska maträtter, men inte fullt så trogna grekiska drycker även om det finns många goda grekiska viner.  

Det här skulle bli en resa utan utflykter. Vi skulle ligga på rygg eller mage i solen eller så skulle vi sitta på barer och restauranger. Nu blev det inte riktigt så... Vi brukar inte göra så, så varför skulle denna resa bli något undantag. 

Jag med min fotbalja

Janne i havet med sin snorkel

Vi har kontrollerat vad det finns för utflykter att göra. Vad som intresserar oss är Palmstranden Vai eller att åka till en annan ö, Santorini. Så i morgon gör vi en utflykt till Santorini, en ö jag länge velat besöka.