Tillbaka på hotellet Club el Caracol Village

Stranden en bit från hotellet
Idag har vi gjort en snabbvisit in till vår närmaste stad Playa del Carmen, efter besöket åker vi tillbaka till hotellet. 

Tillbaka hemma på hotellet, Club el Caracol Village så promenerar vi längs stranden. Stranden ser ut att aldrig ta slut. På stranden ser vi bland annat en död igelkottsfisk som spolats upp ur havet. Jag har aldrig sett en sådan fisk men Janne har koll på fiskar. 

Vi promenerar även runt på hotellområdet och tittar på de djur som finns. I receptionen finns papegojor som tillhör hotellet och vid poolen verkar en liten leguan ha sitt hem. Vi stannar också till vid den lilla flod som går genom området. Vi passerar floden för att gå mellan receptionen och vårt rum. 

Vi bor längst ner

Den lilla floden

Senare på dagen äter vi middag på en av restaurangerna där vår All-Inclusive gäller. Buffé som vi bara kan plocka av och vi har upptäckt det mexikanska vinet som finns i kranarna på restaurangen. Det är bara att dricka, så mycket man orkar, och det är en lite märklig känsla.

Papegojor vid receptionen
Leguan som verkade bo vid poolen

Igelkottsfisk på stranden
Janne i Lobbybaren

I kväll har vi även varit och tittat  på hotellets underhållning, gänget som håller i underhållningen har idag tema mexikansk afton. De är duktiga och roliga så det är trevligt. Efter underhållningen sitter vi i Lobbybaren en stund bara för att det är så mysigt där, med känslan av djungel omkring dig. I morgon ska vi göra utflykt till ön Cozumel.