Stranden i Playa del Carmen är jättefin

Stranden i Playa del Carmen
Efter vår egen lilla utflykt till Kuba var det skönt att komma tillbaka till Playa del Carmen igen. Vi har solat och badat och bara haft det trevligt. Igår gjorde Janne gjort ytterligare dyk. Den här gången från hotellet.  Allt om dykningen finns under Janne.


Vi bor fyrstjärnigt med All-Inclusive och vi har det jättebra här. De första dagarna var det en konstig känsla att få äta och dricka precis hur mycket man vill. 

Det tog några dagar att komma till sans men nu har vi återgått till lite normalare konsumtion av mat och dryck. Det är inte hållbart för hälsan att vräka i sig i två veckor. På kvällarna hänger vi i Lobbybaren för att den är mysig och det känns som vi sitter i djungeln.

Jag badar i Playa del Carmen
Katamaranen till Cozumel

På hotellet har vi även roat oss med att beundrar gänget som håller i underhållningen. Vi ligger vid poolen och de spelar musik och dansar till en sång som heter Valladolido. Den är klart medryckande och man förstår att något är på gång. Nej, vi har inte direkt deltagit utan roar oss med att beundra deras engagemang. De är glada och duktiga och verkar vara ett gäng som trivs ihop.

Janne badar i Playa del Carmen
Hotellets pool 

Idag har vi varit inne i staden Playa del Carmen igen. Vi satt en stund på stranden vid Senõr Frog, ett trevlig ställe alldeles på stranden. Stranden inne i Playa del Carmen är jättefin och färgerna är enormt fina.

Så klart har vi gått längs Femte Avenyn i Playa del Carmen också. Det är liksom huvudgatan i staden så det är där man hamnar. 
I morgon är det dags att upptäcka något nytt igen. Vi planerar att åka till parken Xcaret. 

Här fortsätter resan