Lyxmiddag på våning 26 - Sheraton Imperial Kuala Lumpur

Utsikt från vårt rum våning 26
Vi befinner oss i Kuala Lumpur och vi bor på Sheraton Imperial. Hotellet är femstjärnigt och vi trivs så bra här på rummet. Allt känns så lyxigt. 

Efter att ha varit på utflykt till staden Melakka igår var vi trötta på kvällen, det hade blivit sent och vi orkade helt enkelt inte fixa till oss.   

Jag hade fyllt 40 år under resan och har önskat att få äta på en lite lyxigare restaurang. Vad jag absolut inte hade anat var att vi skulle välja att äta den lyxigare middagen på hotellet, men inte på en restaurang.

Vi kontaktade room service och en stund senare kom ett stort bord med vit duk inrullande på vårt rum. På bordet fanns tallrikar, bestick, vita servetter, en liten blomma och så klart maten och vinet vi hade beställt. 

På tallrikarna fanns inget märkvärdigare än hamburgare, bröd och pommes men så fint allt blev. Vi fick vår lyxmiddag på hotellrummet på 26:e våningen (rum 2620), klädda i  hotellets fräscha morgonrockar.  Hela middagen blev jättemysig och det kändes väldigt lyxigt.  

Utsikt från vårt rum våning 26

Room service - bord med vit duk

Vi bor som sagt på våning 26 och har en alldeles fantastisk utsikt över staden. Igår när vi åt middag hade solen gått ner men har tagit några bilder på utsikten idag på morgonen istället. 

Petronas Tower finns här i Kuala Lumpur. När vi går in i entrén till vårt hotell ser vi tornen bakom hotellet. Från vårt fönster ser vi ut mot framsidan av hotellet så vi har Petronas bakom oss. Vi ser alltså inte tornen från fönstret.

Janne

Jag med mat från room service

Vi har varit i Kuala Lumpur vid två tillfällen tidigare men aldrig varit upp i tornen. Idag när vi lämnar hotellet är planen att se oss runt i Kuala Lumpur och att få åka upp i Petronas Tower och gå över gången på våning 41. 

Här fortsätter resan