Italiensk middag på stranden i Hurghada

Janne äter italienskt
Idag har vi stannat hemma på hotell Magawish hela dagen. 

Som vanligt blev vi väckta av städpersonalen som ska hämta handdukar, sen äter vi frukost till tonerna av Gråt inga tår och Leende Guldbruna ögon. Nej, det är inte den trevligaste tiden på dagen men vi står ut.

Janne har dykt en dag men vi har valt bort att åka på snorkelutflykt. 

Jag känner inte helt enkelt inte för att snorkla en halv dag i det här kalla vattnet. Vid stranden i Magawish finns ingenting just att se men runt bryggan kan man snorkla och se lite fiskar så det gör vi. Här ser vi bland annat drakfiskar och muränor.

Strax efter tre börjar det bli kallare. I stället för att äta schwarma vid poolbaren som vi gjort flera dagar tidigare i veckan sätter vi oss på den italienska a la carterestaurangen som finns på Magawish. Halvpensionen gäller även här och restaurangen ligger på stranden. 

Det blir Sakara till maten men efter middagen delar vi på en flaska egyptiskt vin. Vinet heter Omar Shaggam, ett vin gjord på Cabernet Sauvignon. Nu har vi bara en enda dag kvar här i Egypten sen är det dags för hemresa. 

Här fortsätter resa