En dag med sol och bad på Chewang Beach, Koh Samui

Chewang Beach Resort - hotellets pool

Vår resa till Thailand startade 20 augusti. Efter några dagar i regn och lågtryck på västra sidan flyttar vi oss till östra sidan av Thailand. 

Här är vädret bättre och vi har hunnit med nästan en vecka på Koh Pha Ngan och nu befinner vi oss på Koh Samui. Vi bor fint på Chewang Beach.

Igår gjort vi en rundtur på ön så idag har vi bestämt oss för att bara vara hemma och ta det lugnt, sola och bada. Så vi vistas på stranden större delen av dagen.

Chewang Beach är full av försäljare. Jodå det kan vara lite tröttsamt när de kommer förbi hela tiden men så klart vill de tjäna pengar det är väl inte mycket att säga om det. Janne bestämde sig idag för att köpa en skjorta, en riktigt fin sidenskjorta till ett bra pris. Janne provar sidenskjortan, han betalar och känner sig nöjd och förhoppningsvis känner sig även försäljaren nöjd.

Stranden Chewang Beach
Jag vid Chewang Beach

Nu tror man att man får vara ifred men inte får man det. Nästa försäljare har ingen aning om att vi just har handlat och vi skrattar åt alltihop. Är det över huvud taget möjligt att bli av med säljarna, förmodligen inte.

Vi har haft en bra sista dag på Chewangstranden och vi har tyckt om Koh Samui och det är väl inte helt omöjligt att vi kommer tillbaka hit en dag. I morgon när vi vaknar har vi varit på Koh Samu i fem nätter och då kommer vi att lämna Chewang Buri Resort och Koh Samui för att resa vidare till Bangkok.