Vi ger upp och lämnar Ao Nang

Huvudgatan i Ao Nang
Vi befinner oss i Thailand. Vi har sovit en natt i Trang och en natt på Koh Lanta. Det är regnet som hela tiden drivit oss vidare. 

Det är lågsäsong här och regnperiod men det har också parkerat ett lågtryck över området. Det har regnat ovanligt mycket och vi ser på TV att det är översvämningar på många platser. 

Vi kom med bil hit från Koh Lanta och hittade en resebyrå som hjälpte oss att ordna boende. Nu bor vi på ett litet resort som heter Blue Bayou Resort i Ao Nang omådet. Vi tycker om vårt lilla hotellrum som ligger en liten bit, en ändå gångavstånd, från själva centrum. Vi har sovit här i två nätter.

Här är vi inte ensamma turister. Här finns det ganska gott om restauranger och resebyråer som ordnar utflykter. Och det finns en lång strand så vi har äntligen badat i havet.

Jodå, solen visar sig mellan varven men det regnar också. Det är inget hällregn längre men det blåser fortfarande jättemycket. Vi har fått veta av utflyktsfirmor att alla båtar ut på havet är inställda. Det är alldeles för farligt att ge sig ut på havet i den här blåsten. 


Stranden i Ao Nang
Jag vid första middagen

Janne på rummet Blue Bayou
Jag på verandan Blue Bayou

Vi är inte ensamma här så vi trivs men vi kommer inte att få se alla vackra platser i Krabi skärgård och Janne kommer inte att få dyka. När vi lämnar Ao Nang idag för att ta oss till Krabi är målet att hitta en resebyrå som kan ta oss till Surah Thani och sen vidare ut på ön Koh Pha Ngan.

Vi har bestämt oss för att lämna den västra sidan av Thailand och istället ta oss till den östra sidan av Thailand.  Vi åker redan idag! 

Här fortsätter resan