Vi trivdes bra på balkongen och vi ser Concorden

Koll på flygplanen från balkongen
Vår resa till Barbados är snart slut och ikväll är sista kvällen här. Det började lite tokigt med att Janne hade feber, men den gick över efter några dagar.

Vi har haft det bra men ändå har vi tyckt att det är lite för dyrt för oss att vara här. Vi har gjort en dagsutflykt och åkt buss en hel dag runt stora delar av Barbados. 

Vi har varit med på en heldagstur på en katamaran. Vi hade kunnat besöka fabriken där Malibu tillverkas och vi hade kunnat flyga helikopter över Barbados, men vi valde bort det. 

Vi prioriterade istället att flyga till ett helt annat land. Vi besökte därför Grenada under tre nätter och även det var jättetrevligt och spännande. 

Vi har solat och badat en hel del och vi har suttit på vår balkong och druckit rompunch. Vi har trivts bra på vårt hotellrum och på vår balkong. En av anledningarna är att vi har haft full uppsikt över alla flygplan som landar här på Barbados. Det kommer flygplan hela tiden.

Janne på Dover Beach

Jag 

Jag vid ingången/utgången till hotellet
Jag och Janne på balkongen


Solnedgång sista kvällen
Janne sista kvällen

Det stora är att Concorden landar här. Man hör lång på väg när flygplanet är på väg för det har ett speciellt ljud. Det finns annat som märks också när det kommer. Turisterna blir exalterade. "It´s coming", skriker alltid någon turister. De blir så exalterade att det lika gärna kan vara en utomjording som snart ska landa. I stort sätt varenda turist stannar till och tittar upp i luften när Concorde kommer farande.

Nu har det i alla fall blivit dags att snart åka hem till Sverige igen med ett alldeles vanligt flygplan med Apollo.

Nästa resa blir en sväng till Sala