Vi är på stranden, dricker Banks och rompunch

Janne på stranden väntar på lunch
Vi befinner oss på Barbados. Janne har haft feber de första tre, fyra dagarna vi varit här. Tredje dagen åkte vi i alla fall en dagsutflykt med Apollos buss runt Barbados så nu har vi sett lite grann av ön.

Janne mår bättre och de senaste dagarna har vi varit en hel del på stranden. Vår närmaste strand är Dover Beach så det är där vi varit mest.  

Dover Beach är en rätt fin strand men vi har ändå omkring lite och försökt hitta andra platser. Havet finns ju runt oss överallt. 

När vi lämnat stranden har vi hittat ett ställe på hemvägen där vi brukar stanna och dricka någon Banks innan vi går hem till hotellet. Banks är den mest kända ölen här på Barbados. Vi kallar restaurangen för "Banks" men det heter den inte. 

Dover Beach

Baseball

Om vi inte dricker Banks så beställer vi någon rompunch. Rompunch är någon slags nationaldryck här på Barbados eller så är det nationaldryck i hela Karibien.

Vi har flera dagar gått förbi en plan där de spelar baseball. Häromdagen satt vi oss en stund och tittade på en match som pågick. Nej, vi förstod ingenting av reglerna. Vi satt där säkert en timme i alla fall. 

Janne på stället vi kallar Banks

Banks eller Rompunch är vad vi dricker

Vi har funderat lite på vad vi kan göra fler för utflykter mer här på Barbados. Vi har hittat en utflykt till men först ska vi åka till ett helt annat land. Vi ska flyga till landet Greneda och vara där några dagar.

Här fortsätter resan