Lämnar Barbados för Grenada några dagar

Planet vi flög med till Grenada
Vi befinner oss egentligen på en charterresa på Barbados. Vi hade pratat om att vi skulle besöka någon annan ö förutom Barbados. Att det blev Grenada berodde på att vi hittade en resa dit (från Barbados) som verkade enkel nog att genomföra. Vi ville inte förlora alltför mycket tid på att transportera oss. 
Vi visste inte mycket om Grenada mer än att här växer det muskotnöt.

Vi flög till Grenada med flygbolaget LIAT. Planet var inte större än att de gick in cirka 30 - 40 personer. Planet mellanlandade på St:Lucia och vi flög över Grenadinerna. På Grenada tog vi en taxi till hotellet.

Vi har bokat in oss tre nätter på ett alldeles nytt hotell på stranden Grand Anse. Vi började med att göra oss hemmastadda på hotellet, sen tittade vi till stranden. Just idag är det rätt mulet så det var inte mycket folk alls på stranden. Stranden var i alla fall lång och jättefin.

Vi fortsatte vår promenad lite bort från hotellet och hittade strax en bar/restaurang som hette "le chateau". Baren/Restaurangen fick smeknamnet Slottet när vi pratade om det. Här åt vi vårt första mål mat och drack en Carib - karibiskt öl. "Le Chateau" låg verkligen mitt i ett väghörn så det var massor av bilar runt omkring oss, trots alla dessa bilar så tyckte vi om stället. 

Janne på Slottet

Grand Anse

Vi tittade till några små affärer och vi hittade en liten resebyrå där man kunde boka utflykter. Vi bokar en vandring i djungeln här på ön som vi ska göra vår sista dag här. Det börjar redan bli lite sent så vi går till hotellet. I morgon får vi upptäcka mer av Grand Anse och Grenada.

Här fortsätter resan