En fantastisk resa i Asien är över

Sista bilden togs
på Changi Airport
Det sista som händer i Singapore är att vi tar några turistdrinkar på Compass Rose, baren som finns på våning 70 i byggnaden  Westin Stamford Building. Klockan 21:00 tar vi oss tillbaka till vårt hotell, Metropol, som ligger alldeles bredvid. Här hämtar vi vår packning och sen tar vi oss med taxi till Changi Airport.

Det sista fotot vi tog på semestern togs på Changi Airport. Jag bläddrar i resehandboken som varit vår typ bibel under resan. Det mest vi undrat har funnit i boken. Det sista jag undrar innan hemresan är var McDonald´s finns.

Vi flyger med Singapore Airline från Singapore till Köpenhamn. Det startar så pass sent att det hinner bli 25 juli innan vi är uppe i luften. Vi hade tur vid incheckningen och av någon anledning så blev vi uppgraderade och får åka Raffles Class på väg hemåt.

Att åka Raffles Class var en upplevelse det också. Vi fick en enorm service hela natten. Vilken uppassning vi fick. Personalen visste våra namn och vaknade vi till mitt i natten så var genast någon flygvärdinna eller stewart framme med frågan "Do want anything to drink Mr/Mrs Kollberg?" Det ville vi väl för det mesta bara för att det var möjligt. 

Framme i Köpenhamn byter vi flygplan och får nu åka med Finnair till Stockholm. Nu har vi landat hemma efter en helt fantastisk resa. 

Det är vår första resa till Singapore, Malaysia och Indonesien. Vi har upplevt massor och det där med att luffa omkring tyckte vi om, men vi vet nu att vi inte är några budgetresenärer. Vi vill bo ordentligt, helst med luftkonditionering, och inte i någon liten hydda utan elektricitet och vatten. 

Vi tyckte om Singapore och vi tyckte om Malaysia. Indonesien var vi inte så länge att vi har någon uppfattning annat än att det var en annorlunda värld för oss. Vi kommer definitivt att resa tillbaka till området vid något tillfälle. 

Nästa resa går till Barbados