Bröllopsmiddag på Hyatt Revolvering Restaurant

Janne på Hyatt Revolvering Restaurant

Eftersom vi bara varit i Köpenhamn den helgen vi gifte oss i december 1995 så har vi bestämt oss för att den här resan till Dubai ska bli vår riktiga bröllopsresa. 

Vi har under dagen varit på Mamzar Park Beach och badat och ätit indisk mat med fingrarna för första gången i livet.

På kvällen bestämmer vi också oss för att äta fin middag. Vi äter vår "bröllopsmiddag" på Hyatt Revolvering Restaurant. Högst upp på hotellet finns den snurrande restaurangen. Det serverades buffé och jag lärde mig att räkor inte alltid smakar som i Sverige.

På två timmar har den snurrat ett helt var så man får fin utsikt över staden. Det som fascinerade oss mest var ändå att flygplanen som skulle landa kom rakt emot oss och det kändes som de skulle landa på vårt bord. 

Som kuriosa kan nämnas att när vi skulle signera notan för maten försökte Janne att ta en reklampenna från restaurangen. Vi hade läst att Dubai är en plats där man inte stjäl något. Servitören frågade var pennan tagit vägen. Janne såg helt ovetande ut men insåg sin dumhet. 

När servitören lämnat vårt bort vågade Janne inget annat än att lägga tillbaka pennan på bordet. Han lägger den under en servett för att verka oskyldig.

Det blev en jättetrevlig och lyckad middag som vi kommer att minnas. 

Här fortsätter resan