Vi gillade verkligen Venice Beach i Los Angeles

Venice Beach är en riktigt fin sandstrand
Vi befinner oss i Los Angeles och just idag har vi tagit oss till havet. Här har vi hyrt cyklar i Santa Monica och cyklat genom Venice Beach fram till Venice Canals för att titta till dem. Nu är vi färdiga med sightseeingen vid kanalerna så vi cyklar norrut igen. Nu ska vi stanna till vid Venice Beach, kolla skateparken, gymmet och så klart havet.

Venice Beach, om man pratar om området med affärer, är inte särskilt stort. Man cyklar ganska snart igenom allt. Det är inte affärerna som är det intressant. Det intressanta händer på andra sidan cykelbanan. Området mellan cykelbanan och havet är däremot enormt. Här finns det hur mycket människor som helst som rör sej och sysselsätter sej med alla möjliga aktiviteter. 

Vi stannar till en stund genom det mest intressanta, gymmet och skateparken. Det är sådant vi känner igen från filmer och bilder. Det känns coolt att vara på plats och uppleva allt, som att vara med i film. Gymmet är inget speciellt för oss. Det verkar som att man måste vara medlem för att gå in på området och det är vi ju inte, medlemmar alltså. 

Skateparken är mer intressant. Vi ställer ifrån oss våra cyklar och sätter oss och tittar på skatarna en stund, en rätt lång stund faktiskt. Mycket för att Oscar är med och även han brukar skata en hel del hemma. Han tycker så klart det är roligt att titta.

Venice Beach


Venice Beach



Venice Beach
Skatepark på Venice Beach

När vi passerat alla aktiviteter har vi havet kvar. Det är för kallt i havet för att bada så det är det inte många som gör. Vi brer ut våra saronger på stranden och sätter oss en stund och kopplar av. Så klart måste vi doppa fötterna i havet.

För mej är det stort att doppa fötterna i Stilla Havet för här har jag aldrig badat. Jag har aldrig någonsin en sett Stilla Havet tidigare. Vi kopplar av på stranden en stund för solen skiner, det är ganska varmt men så här års (april) har inte havet blivit varmt ännu.

Venice Beach
Gymmet på Venice Beach

Oscar och Janne vid Stilla Havet


Jag vid Stilla Havet




Stranden är enorm och det är en riktigt fin sandstrand. Det är lätt att tro att Venice Beach är överreklamerat men vi tyckte inte det. Hela familjen gillade verkligen den här platsen. Vi sätter oss på våra cyklar igen och fortsätter att cykla norrut. Vi måste tillbaka till Santa Monica innan dagen är slut...