Tre intressanta luncher i Little Tokyo, Los Angeles

Vårt bord vid Sushi & Teri
Vi befinner oss i Los Angeles och är just nu i Little Tokyo. Vi har sett oss omkring på det lilla torget, Japanese Village Plaza Mall. Över torget hänger rislampor i rött och vitt. På lamporna finns något skrivit med japanska tecken. 

Vi har tittat i några butiker med japanska varor. Janne och jag har druckit varsin öl av två japanska märken. Nu är det dags för lunch. 

Oscar gillar sushi så det är givet att det blir något japanskt till lunch. Vi har sett oss omkring lite bland restauranger, även strax utanför torget men valt Sushi & Teri, en liten restaurang på torget. Här kan vi sitta hyfsat bekvämt och utomhus. 

När jag skriver det här är det långt senare och jag kan inte minnas exakt vad vi åt men tre rätt intressanta tallrikar fick vi alla in. Alla är nöjda med vad de fått på sina tallrikar. 

Janne och jag dricker japansk öl till maten, Kirin Ichiba. Vad Oscar dricker kan jag inte namnge men något japansk får även han.

När vi har ätit vår lunch bestämmer vi oss för att gå hemåt, mot hotellet. Det är inte så långt hem alls och vi vet att det finns intressanta saker vi kan göra på väg hemåt. Första stoppet på väg hemåt blir en musikaffär...

Min lunch

Oscars lunch

Jannes lunch
Våra drycker till lunch