På väg mot Beverly Hills i Hop-on-Hop-Off bussen

Whiskey a Go Go

Vi befinner oss i Los Angeles och idag åker vi hop-on-hop-off buss. Vi har valt den bussen som startar i Hollywood. Vi har redan sett Walk of Fame och de andra sevärdheterna längs Hollywood Boulevard. Sen stannade vi vid Guitar Center Hollywood för att titta på tusentals gitarrer. Nästa stopp ska bli Beverly Hills och Rodeo Drive men innan vi stannar där passerar bussen några andra intressanta platser.

Dessa foton är tagna från bussen.

Vi kör förbi Whisky a Go Go, en nattklubb i West Hollywood där många kändisar har spelat genom åren. Här också många artister gjort spelningar innan de har slagit igenom. Idag verkar det mest vara en rockklubb när man ser vilka artister som spelar där idag.

Vi passerar även Comedy Store och även det ligger i West Hollywood. Tror det är en välkänd stand-up-comedy klubb där välkända komiker har uppträtt.

Vi passerar också en restaurang som jag tycker mej känna igen. Vet inte vad den heter men den är gul och föreställer en tågvagn. Restaurangen ligger på vad de kallar Sunset Strip och gatan heter Sunset Boulevard.

The Comedy Store
En restaurang längs Sunset Stip

Närmar oss Beverly Hills med bussen
Beverly Hills Garden Park

Innan vi kommer fram till hållplatsen för Beverly Hills och Rodeo Drive kör vi förbi Beverly Hills Garden Park. Här kan man hoppa av om man vill men vi väljer att åka vidare till Rodeo Drive, lyxen och den gula bilen på gatan hägrar. Vad vi inte vet då är att vi inom kort kommer att vara tillbaka vid Beverly Hills Garden Park.