Guitar Center i Hollywood - en enorm musikäffär

Väggen och entrén vid Guitar Center
Vi befinner oss i Los Angeles. Vi kom igår och idag börjar vi med Hollywood. Vi har just tittat på sevärdheterna gällande filmstjärnor runt Hollywood & Highland.

Nu ska vi åka Hop-on-Hop-Off bussen för att åka runt i stora delar av Los Angeles. Bussen startar på Hollywood Boulevard och man kan inte missa den. Den finns alldeles framför alla sevärdheterna där turisterna samlas. Vi har bokat biljetter på nätet, så vi måste hitta just den bussen vi ska åka med.

Vi hoppar på bussen och åker inte långt alls förrän vi får veta att på en av restaurangerna längs vägen har Brad Pitt jobbat innan han slog igenom. Bussen svänger strax efter till höger in på Sunset Boulevard och vi åker en liten bit. Sen har bussen sitt första (3 stoppet på linjen) stopp, alldeles utanför Guitar Center. Eftersom Oscar är en duktig gitarrist så är affären ett måste.

Vi börjar med att stanna till utanför butikens entré. Här finns handavtryck och autografer från musiker, gitarrister och många rockband. I butiken finns hur många gitarrer som helst. Det finns en hel del annat gällande musik och instrument i butiken också men det är utan tvekan mest gitarrer. Det finns tusentals gitarrer och det är en väldigt imponerande butik.

Tror att Oscar har en mycket trevlig stund här i butiken och han provspelar några olika gitarrer. Han har som en överraskning blivit lovad att få köpa en gitarr. Just idag är det inte lämpligt att köpa en gitarr som vi får bära på hela dagen men vi lovar att komma tillbaka till butiken en annan dag om han vill det.

Utanför Guitar Center Hollywood
Utanför Guitar Center Hollywood

Guitar Center
Guitar Center





Guitar Center
Guitar Center

Guitar Center
Guitar Center

Vi lämnar butiken efter cirka en timme för att komma ut till bussen igen. Vi ska åka vidare och vårt nästa stopp blir Beverly Hills och Rodeo Drive.