Farmers Market och The Grove blir vårt sista stopp

Tornet vid Farmers market
Vi befinner oss i Los Angeles. Idag åker vi Hop-on-hop-off bussen som har sin start i Hollywood.  Vi har just lämnat Petersen Automotive Museum och kliver på bussen igen. Det är sen eftermiddag, vi är jättehungriga för vi har ännu inte ätit lunch. Vi har planerat att vi ska äta lunch vid Farmers Market. Nästa gång vi kliver av bussen har den stannat utanför Farmers Market.

Syftet med att stanna här och äta är just för att här finns massor av utomhusrestauranger. Det låter trevlig. Problem är nog mest att vi är alldeles för hungriga så det blir inga bra beslut. Vi väljer bort en massa ställen för att ingenting duger åt Oscar och vi vuxna vill ha öl, men det verkar inte finnas.

Det slutar med att vi sätter oss på en typ Creperia och beställer skitmat. Jag är i alla fall inte alls nöjd med vad jag får men jag överlever. Vi ser oss omkring här på Farmers Market och visst är det väl en sevärd plats men så mycket bra mat vet jag inte om det finns. Det mesta är nog bara skräpmat och rätt mycket godis finns det.

Betydligt trevligare området kommer vi till när vi lämnar Farmers Market. Då kommer till The Grove, ett fint och kanske lite lyxigare shoppingområdet. Vi hann inte titta så mycket men vi hann ändå se att här ser trevligt och fint ut. Här hade jag gärna stannat en stund och suttit på en restaurang och bara tittat på folk men vi fokusera på att hinna med nästa buss istället.



Skräpmat till lunch
Uterestaurangen där vi äter lunch

The Grove
The Grove och runt fontänen finns barer och shopping

Nu ska vi bara åka klart varvet för att komma tillbaka till Hollywood Boulevard, dagens upplevelser är inte slut för det. Hard Rock Café väntar.