Vi gillade Delfinen - utomhuspool - i Mellbystrand

Sanddyner i norra Mellbystrand

Det blir något slags party på stranden här i Mellbystrand. Bland annat ska det bli tävlingar i beachvolleyboll för damer och senare på kvällen ska Benjamin Ingrosso uppträda på stranden.

Vi börjar dagen med att besöka platsen där allt ska ske. Det visar sig vara långt norrut på stranden i närheten av Strandhotellet (som inte ligger på stranden). Redan nu vid lunch är det uppträdande på scenen och de har fixat med diverse aktiviteter för barn och vuxna. Vi bestämmer inget nu men det är inte troligt att vi kväll. Benjamin Ingrosso drar inte tillräckligt mycket men det är kul att ha sett hur man riggar upp scenen och annat på stranden.

Vi har haft soligt väder i stort sett hela tiden här i Mellbystrand men det är inte varmt. Temperaturen ligger runt 20-22 grader. Vi har solat lite hemma på tomten men badat har vi inte gjort. Vi har gått och väntat på varmare väder. Eftersom det varmare vädret inte verkar dyka upp den här veckan så bestämmer vi oss ändå för att vi ska besöka Delfinen idag.

Delfinen är ett jättefint tempererat bad i Mellbystrand. De har en jättestor pool, solstolar och restaurang runt poolen. Det är riktigt tråkigt för ägarna att värmen inte kommer. Stället är värt så mycket bättre väder. Om det bara varit varmare hade man lika gärna kunna tro att man befinner sig vid en pool vid Medelhavet.

Janne i Delfinens pool
Delfinen - en jättefin plats




Idag trotsar vi värmen och går in på det tempererade badet Delfinen. Här ligger vi och solar oss, provar naturligtvis poolen trots att det är svinkallt och vi äter lunch inspirerad av Italien. Vi har det så mysigt det går trots att vi saknar värmen. Lite solbrända blir vi kanske ändå och vi har roat oss i Mellbystrand. Det är trots allt i Mellbystrand vi har valt att semestra.

På kvällen äter vi tacos hemma i huset. I morgon är det dags för äventyr igen. Vi ska åka till Halmstad och besöka Tylösand.