På väg mot Ängelholm besöker vi Osbecks Bokskogar

Frukost på verandan 
Nu har det blivit vår tredje dag här i Mellbystrand och idag ska vi göra en utflykt till en bokskog och efter det ska vi besöka Ängelholms flygmuseum.

Syftet med att besöka en bokskog är att Oscar aldrig varit i en bokskog och vi vill helt enkelt visa honom något nytt och lära honom något. Syftet med att besöka Ängelholms flygmuseum är mest för att göra något kul, det lär finnas en flygsimulator där.

Vi gör oss ingen brådska utan tar det lugnt hemma i huset innan vi kör iväg. Vi börjar med att köra till bokskogen. Det visade sig vara ett litet naturreservat och det var skyltat som Osbecks Bokskogar.

Det är ett speciellt ljus i bokskogen och det är rätt fint för att vara en skog. Kanske beror ljuset på att trädkronorna sitter så högt upp på trädet att ljuset når ner till marken. Oscar har som sagt aldrig varit i en bokskog och ärligt talat var han inte så intresserad heller, men nu vet han hur det ser ut i en bokskog och det räcker så.

Janne i
Osbecks Bokskogar
Osbecks Bokskogar

 



Bilen kör vidare längs små vägar mot Ängelholm. GPS:n leder oss aldrig till någon motorväg, vilket förvånade oss. Vi kommer i alla fall fram och inser efter lite felkörningar (trots GPS) att vi aldrig ska in i Ängelholm utan flygmuseet ligger en bit utanför.