Vi kommer tillbaka till Koh Lanta - någon gång

Turisterna har lämnat stranden
Idag ska vi lämna Koh Lanta och åka hem till Sverige igen. Det är ingen som ska hyra huset direkt efter oss så vi får ha huset kvar tills vi åker härifrån. Flyget går inte förrän i natt så vi ska lämna huset klockan 15:00.

Det blir en rätt vanlig dag fram tills dess. Sol och bad, lunch, lite mer sol och bad. Runt klockan 13:30 börjar vi successivt att lämna stranden för att göra oss klara.

Strax före 15:00 står taxibilen utanför huset och väntar. Taxibilen kör oss till Krabi flygplats och därifrån flyger vi till Bangkok. Strax efter midnatt lyfter Thaiplanet från Bangkok till Stockholm. Vår Thailandsresa är slut för denna gång.

Som vanlig har det varit en trevlig resa och Koh Lanta kan rekommenderas till många. Det är en fantastisk ö på många sätt. Vi har varit där fler gånger än vi orkar räkna efter. Den ursprungliga tanken med att åka till Koh Lanta denna gång var att Oscar skulle få ta dykarcertifikat (på svenska) men de planerna ändrades.

Vi har som sagt varit här många gånger och många av stränderna längs ön är riktiga familjeparadis. Oscar har tyckt väldigt mycket om Koh Lanta och han kommer med stor sannolikhet att minnas Koh Lanta hela sitt liv. Nu har han blivit tonåring och det finns kanske inte så mycket här som intresserar honom längre. Det räcker inte med en pool och värme längre. 

Vi kommer ändå att åka tillbaka till Koh Lanta igen, någon gång. Kanske vill Oscar ta sitt dykarcertifikat en dag (på svenska) eller så åker Janne och jag dit en dag utan Oscar för att bara titta till den plats som även för oss varit helt fantastisk under så många år.