Ett läkarbesök men i övrigt en vanlig dag på Koh Lanta

Gatan där vi bor på A7

Vi befinner oss på Koh Lanta och även denna dag börjar med ett besök på läkarstationen i Saladan. Oscar har mer ont i öronen idag än igår. Efter undersökningen är allt som vanligt igen. Han får ingen ny medicin utöver den han redan fått.

När alla är tillbaka hemma igen är det stranden som gäller. Vi har inte många dagar kvar här nu så det gäller att ta tillvara den sol som finns här. Idag är alla fyra tillsammans på stranden hela dagen.Vi äter lunch på vad vi säger "det nya stället" bredvid Weed View.

Efter lunch roar sig ungdomarna med att bygga en sjöjungfru i sanden. Hon blir riktigt fin och har till och med ett lång svallande hår gjort av sjögräs.

När solnedgången kommer sitter vi på Weed View och tar några goda drinkar och även ungdomarna får några färggranna fina alkoholfria drinkar. Som vanligt tar vi miljoner fina bilder på solnedgången och av alla de bilderna blir det egna inlägg så småningom. Solnedgångarna på Koh Lanta kan verkligen vara fina och idag är en sådan dag.

Bara en fin bild från Klong Dao
Jannes lunch

Konst i sanden
Sjöjungfrun
med hår av sjögräs

Solnedgång på Klong Dao
Solnedgång på Klong Dao

När det blir dags för middag på kvällen går vi ut till huvudgatan. Vi går över huvudgatan och på andra sidan hittar vi en restaurang där vi aldrig ätit tidigare. Det verkade vara en fin restaurang så vi slår oss ner där.

Sen är det bara sovdags kvar och i morgon har vi vår sista hela dag här på Koh Lanta.