Vi ska nog tillbaka till Norrköping

Kaktusplaneringen
i Carl Johans park
Det är lördag, morgon och vi befinner oss i Norrköping. Idag ska vi hämta Oscar och hans kompis på Stadium Sports Camp. De har varit där en vecka och idag är det avslutning. Vi ska vara på plats senast 13:00 när avslutningen börjar.

Janne och jag börjar med frukost. Efter frukosten vilar vi en stund och sen går vi ut en sväng från hotellet. Vi går över Motala Ström och på andra sidan strömmen från vårt hotell ligger Carl Johans park och där i parken finns en liten kaktuspark, som är värd att titta på om man har vägarna förbi. Kaktusplanteringar tillhör väl inte direkt vanligheterna i vårt land. 

När den lilla promenaden över Strömmen till parken är avklarad packar vi bilen och drar till Stadium Arena. Det är där som barnen har varit på Stadium Sports Camp under veckan.

Alla deltagare samlas på golvet och alla föräldrar sitter som åskådare. Det är lite uppträdande och lite prisutdelningar innan vi får träffa Oscar. Vi har inte pratat med honom på hela veckan, men skickat något SMS ibland. Han verkar inte ha haft behov av att höra av sig till oss föräldrar.

Stadium Arena
När vi träffar honom får vi veta att veckan har varit helt fantastisk. Han har träffat några nya kompisar och han bara ska delta på Stadium Sports Camp nästa sommar också. Det har varit så roligt.

Oscar säger hejdå till några nya kompisar och till några av ledarna han träffat under veckan. Sen åker bilen raka vägen de cirka 17 milen vi har att åka hem.

Vi har haft en jättetrevligt dygn i Norrköping och Oscar har haft en jättetrevlig vecka på Stadium Sports Camp. Oscar säger att vi måste anmäla honom till nästa års Stadium Sports Camp så fort det bara är möjligt.

Det låter som att vi kommer att åka tillbaka till Norrköping igen nästa sommar och kanske kan det bli kul.