Pizza, köttbullar och medicin till magsjuk Thailandsturist

Tredje gången vi äter på Bamboo
Oscar började ju må illa igår och han har mått illa hela dagen idag. Han har mest varit på rummet. Vid lunch fick vi honom i alla fall att komma ut och följa med till restaurang Bamboo. Här fick han äta pizza och det var så klart populärt.

Det är tredje gången vi äter på Bamboo, vilket därmed innebär att det måste vara vår favorit på stranden. Det är den enda restaurangen hittills som vi ätit på tre gånger. Vi vandra sakta hemåt längs stranden och tittar på krabbor, snäckor och liknande som vi hittar längs vägen.

Eftersom Oscar mår dåligt är vi på hotellområdet hela dagen. På eftermiddagen roar vi vuxna oss med att dricka ett thailändska vin, som sades vara riktigt nyttigt och fullt av vitaminer. När solnedgången kommer är vi som vanligt på stranden.

På kvällen går vi ut på huvudgatan och äter på Taste, ett ställe som i alla fall Janne utsett till någon slags favorit. Stället drivs av av en thailändsk-svensk familj och bland annat serveras svenska rätter. Oscar fick köttbullar och potatismos. Allt för att han i alla fall ska äta.

Klong Dao på väg hem efter lunch
Krabba på stranden
Krabbspår i sanden
Miljoner snäckor finns det

Innan vi lämnar huvudgatan gör vi ett besök på apoteket för att köpa någon thailändsk dundermedicin som vi hoppas kan göra att Oscar mår bättre. Vi fick med oss piller för kräkning och piller för magsjuka. Nu ska det väl i alla fall bli bättre. För er som inte vet så finns det bra mediciner i Thailand och apotekarna är vanligen väldigt bra och duktiga på engelska.

Thailändskt vin med vitaminer
Solnedgången igen

Hemma på rummet tittar vi på bilder från tidigare semestrar i Thailand. Alla bilder finns ju i molnen numer och datorn har vi med oss. Oscar tycker det är kul att se gamla bilder bland annat på sig själv och ett sätt att få honom att känna sig bättre.

En lugn dag för familjen men vi har börjat packa lite, i morgon ska vi flytta på oss...