Dagens solnedgång blir en höjdare, Klong Dao

Solnedgång från Klong Dao
När vi vaknar idag har vi inga större planer än att ligga vid poolen. Händelsefattigt kan tyckas men lugnt och skönt. Sen är det inte så att vi ligger still på en solstol vid poolen. Det gör ingen i vår familj i alla fall.  

Antingen så är man i poolen, i havet, promenerande på stranden, bara är på stranden för att det svalkar mer där eller i skuggan. Mellan varven försöker man härda ut i solen på sin solstol. Det brukar man sällan klara mer än tio minuter. Det är helt enkelt för varmt för att bara ligga still där.

Promenerar på stranden gör vi varenda dag, åt något håll. Idag blir det promenad till Easy Bar för att äta lunch, en promenad på sådär 20 minuter dit och 20 minuter hem. På Easy Bar kan man, om man väljer ett sådant bord, sitta med fötterna i sanden. Trevligt!

När solnedgången kommer är vi ofta på stranden så även idag. Solnedgångarna på Koh Lanta kan vara så enormt fina. Trots att solen skiner och går ner varje dag så är det inte särskilt ofta vi har sett solen gå ner i havet. Det brukar oftast komma moln i vägen precis vid horisonten. Dagens solnedgång blir en riktig höjdare, inte ett moln i vägen.  Solen går ner i havet för andra gången den här veckan. Fint!

Solnedgång från Klong Dao
Solnedgång från Klong Dao

På kvällen promenerar vi igen längs stranden, till en annan restaurang, Black Coral. Promenaden hit är cirka 10 minuter dit och 10 minuter hem. Det här stället gillade vi förr när det hette Diamond Sand men mycket har hänt sedan dess. I kväll sitter vi så långt in på restaurangen att vi knappt ser havet och fötterna i sanden har vi inte, men maten är god och vi blir mätta.


Inte ett moln vid horisonten
Solen gick ner i havet idag

Hemma på rummet igen efter middagen spelar vi kort, Chicago. Vi sitter inomhus för just i kväll är det otroligt mycket mygg ute på vår veranda. Janne är den som blir mest drabbad av myggbett. Myggen verkar gilla honom.

Ännu en dag till ända utan stora upplevelser, inte heller i morgon har vi några andra planer än att vara vid poolen.