En vanlig dag i Terracina

Lunch på en strandbar
Vi har inga stora ambitioner med Terracina längre. Vi bor lite långt från allting och för att kunna uppleva mer saker skulle vi behöva en bil. Det går säkert att hyra en bil om vi pratar med receptionen men det gör vi inte. 

Nu har vi inga platser vi behöver gå till längre. Vi håller oss i närområdet, vid poolen, på stranden och våra närliggande butiker. Vi lever ungefär som om vi är hemma och det är ett mycket gott liv.

Idag har vi varit vid poolen precis hela dagen. Vid lunch gick vi till stranden och åt. Vi lyckades beställa riktigt mat på en av våra närmaste strandrestauranger idag, alltså ingen färdiglagad mat från en micron. Det var inte tokdyrt heller så vi lär oss väl. Efter lunch går vi tillbaka till poolen igen.

När vi tröttnat på sol och bad går Oscar till rummet och vi vuxna tar en promenad. Målet är att köpa lite mat till kvällen. Idag går vi till den lilla närbutiken, som vi tyckte senast vi var där. Butiken som mycket väl hade kunnat bli en liten favoritbutik och vi skulle stanna en längre tid.

Vi går mot affären men hittar en liten bar på ett hörn alldeles mitt emot affären. Det är en av de mysigare barer vi sett sen vi kom till Terracina och då är den ändå ingen höjdare utan ett alldeles vanligt hak i hörnet av en vältrafikerad gata.

Det finns att välja på i den lilla matbutiken
Janne med öl och olivolja

Vi känner oss nästan lite busiga och olydiga när vi sätter på barens uteservering en stund. Vi har sagt till Oscar att vi ska gå till affären och så sätter vi oss på en bar. Det blir varsin öl för vi vill inte svika Oscar ifall han väntar på oss, vilket han troligen inte gör. Skulle det vara något så har han sin iPhone så han kan ringa och fråga var vi är. 

Efter ölen går vi över gatan och in i den lilla matbutiken och köper med oss vad vi behöver. Det är inte mycket vi behöver längre för snart ska vi åka hem igen. Det blir Janne som får laga kvällens middag i vårt lilla pentry i rummet. Middagen äter vi på balkongen och allt är hur mysigt som helst.

Efter middagen blir vi vuxna utklassade av Oscar i Musikquiz på Spotify.