Pattaya Centrum var en stökig plats

Stökigt i Pattaya Centrum
På kvällen tog vi hotellets shuttlebuss till Pattaya Centrum. Trots att vi inte hade några stora förväntning på den staden ville vi ändå titta till staden.

Vi kom in till staden vid 18 tiden på kvällen. Det var verkligen mycket folk och massor av trafik. Vi försökte hitta någon mysig plats där vi kunde äta. Vi gick in någon gränd men ingen mysig restaurang. Vi gick en annan gränd för att komma mot havet, men ingen mysig restaurang. Vi kom fram till gatan som gick längs havet men ingen mysig restaurang. Överallt var det människor och bilar och någon mysig restaurang hittade vi inte.

Vi gick till slut in på en helt värdelös snabb-pizza-restaurang och det var inte för att Oscar ville det utan det var för att vi hittade inget bättre. Vi fick i alla fall mat i magen och efter maten gick vi en stund till bland affärerna.

Det blev inget långt besök i Pattaya Centrum. Vi tyckte helt enkelt inte om platsen. Det var alldeles för stökigt med människor och trafik och till och med Bangkok känns som en lugn stad i jämförelse. När vi åkte därifrån tog vi oss hem till hotellet igen. Det var dags att förbereda Jannes stora födelsedag som ska bli i morgon.