London för Oscar 9 år blev mycket lyckat

Londonbild utanför Hard Rock Shopen
Fjärde dagen i London har vi inte planerat men vi bestämde oss för att vi ska shoppa. Vi tar en taxi till Marbel Arch och därfrån går vi längs hela Oxford Street och sedan ner på Regent Street. 

Vi går in i massor av affärer och får med oss en hel del grejer. London är kanske inte jättebilligt men det är billigare än i Sverige. Det var mest kläder som köptes, skor, tröjor, linnen och byxor. 

Ett fint Thomas Sabo armband med två fina berlocker köptes också, även det lite billigare än i Sverige.

Lunch åt vi på McDonalds på Regent Street, den absolut värsta McD vi någonsin varit på. Jodå, maten smakade som den ska men det var så mycket människor. Vi satt i källarvåningen och hade det hänt otrevligt där hade det lätt utbrutit panik, inte ett matställe vi rekommenderar.

Den barnanpassade Londonresan tog slut och den blev mycket lyckad. Vi hade fyra jättebra dagar i London och London som barnresemål kan absolut rekommenderas. Det finns massor av saker vi har ogjorda i London.

Vi har redan bestämt att vi ska försöka åka tillbaka nästa sommar, men vi undviker OS. Då ska vi gå på Legoland i Windsor, titta på Wimbeldonmuseumet, göra utflykt till Greenwich och kanske också hinna med Towern, för det lär ha hänt mycket spännande saker där. Det var kul i London och det tyckte även Oscar.