Vi är kvar i Bangkok och åker till Wachirbenchatat Park

Wachirabenchatat Park -
det kan vara Thailands högsta fontän 
Vi har blivit kvar tre dagar i Bangkok på grund av askmoln från Island.

Tredje dagen bestämmer vi därför att vi ska åka Skytrain. Vi köper varsitt dagskort och åker till ändstationen Mo Chit. Målet är att ta oss till Wachirbenchatat Park som ska vara något trevligt för familjer hade vi läst. Här finns bland annat Thailands högsta fontän, lekplatser, pool mm.

Det var en mycket stor park och vi letade hela tiden efter poolen. Vi gick mer eller mindre vilse men fann poolen till slut. Parken var fin och många thailändare låg under träden och vilade sig eller läste böcker, det gick att låna cyke. Det var en lugn och fin plats om man vill komma bort från Bangkoks avgaser och bilar.

Nära stationen Mo Chit fanns även Childrens´s Discovery Museum och Chatuchak Weekend Market. Denna utflykt gjordes en måndag. Museumet var stängt på måndagar och marknaden brydde vi oss inte om eftersom det inte var "weekend". Kanske fanns det en liten mindre marknad i veckorna, kanske missade vi något på grund av fel beslut.


Wachirabenchatat Park - var är poolen?
Äntligen hittar vi poolen

Vi tog Skytrain tillbaka till vår station - Sukhumvit. Att tåget gick i luften märktes inte mycket och det berodde nog mest på att husen runt omkring är så höga. Det mest intressanta vi såg från Skytrain var våra första rödskjortor. Tåget åkte förbi området vi fått inringat på kartan att vi skulle hålla oss bort från.