Jättefin snorklingsutflykt till Koh Rok

Hela familjen på Koh Rok

I april 2010 var vi på Koh Lanta i Thailand därifrån gjorde vi en snorklingstur från Koh Lanta till Koh Rok. 

Vi hade läst att snorkligen skulle vara fantastisk på Koh Rok och det var en utflykt vi tidigare aldrig hade gjort. Snoklingen var helt fantastisk och vi stannade nog på tre eller fyra platser för att snorkla. 

Susanne brukar normalt tröttna när hon snorklat några minuter för allting är "same, same" och hon tycker att hon har sett allt förut, men här låg hon kvar i vattnet tills det var dags att åka därifrån, vid vartenda snorkelstopp. Janne tyckte också att snorklingen var jättefin och då ska man veta att han normalt dyker. Janne håller hela tiden reda på Oscar när vi snorklar och Oscar är en jätteduktig simmare så det är aldrig några problem alls.

Vid lunch gick vi in till en enormt fin strand på Koh Rok för att äta. Vi fick varm mat, ris och grillad kyckling, annans och melon. Normal mat kan tyckas men det blir lite godare när man äter den som picknick. 

       Oscar äter lunch på Koh Rok
En av alla eremitkräftor




Efter lunchen fanns det tid för bad på den enormt fina stranden och även där gick det att snorkla. Stranden skulle platsa bland de 20 vackraste stränderna vi sett.