Fösta besöket i staden Cabarete

Oscar på en bar i Cabarete
Vi befinner oss vår första eftermiddag i Dominikanska republiken. Vi har kollat till närområdet hemma på hotellet och nu är det dags för promenad in till staden Cabarete. Vägen in till Cabarete var en livligt trafikerad väg utan vettig trottoar. Det var ingen mysig promenad.

Den livliga vägen sträckte sej hela vägen fram till staden och förmodligen genom hela staden. Inne i staden fanns souvenirbutiker längs den livligt trafikerade vägen men det var inget kul ställe att gå med en barnvagn. Vi tittade så klart in i några av butikerna.

Vi valde istället att gå till stranden. Det fanns gott om barer och restauranger på stranden och det var lätt att hitta en plats där man kunde sitta med fötterna i sanden. 

Vi satt oss så klart på en av barerna med fötterna i sanden. Beställde varsin öl, Presidente. Ölen i Dominikanska Republiken heter Presidente. För en liten öl i Cabarete betalade vi cirka 15 svenska kronor.

Stranden i Cabarete är fin och jättelång. Det var mycket folk på stranden men den är så pass stor att det finns gott om utrymme till alla.

Janne på en bar i Cabarete
Vi gick längs stranden hem till hotellet

Oscar roade sej med att klättra på stolar och snurra på hjulen på sin paraplyvagn. Han snurrar på allt som kan snurra.

För att slippa den livligt trafikerade vägen på hemvägen så valde vi att gå längs stranden hem. Det var lite besvärligt med vagnen men vi kom hem till hotellet igen i alla fall.