Incheckade i Playa del Carmen

Jag på hotellets strand
Vi kom till Playa del Carmen igår, 3 april 2001. Vi har rest hit på charterresa med med Apollo och vi ska bo på Club el Caracol Village. 

Vi har bokat All-Inclusive för första gången, lite trist kanske men det får bli bra. Vi behöver inte stanna på området hela tiden för det. Vi ska vara här i två veckor.

Vi har checkat in och funnit oss till rätta här på hotellet. Vårt hotellrum är fint och hotellet är fint. Hela hotellområdet är som att befinna sig i djungel. Det är tema djungel över hotellet. När man rör sig på hotellområdet finns fåglar och en liten flod går genom området.

Idag har vi hållit oss på hotellet och kollat stranden och poolen. Stranden är jättefin och vi har så klart badat. Kanske lite mycket stenar i havet men det får vi stå ut med. Runt poolen, som är jättefin, finns underhållning nästan hela dagen. Det verkar vara ett rätt trevligt gäng som roar turisterna. 

Vi har som sagt bokat All-Inclusive för första gången i vårt liv. Det kändes lite märkligt att sätta sig till bords och veta att vi får äta och dricka hur mycket vi vill.  All mat är uppdukad som en buffé och dryckerna vi får dricka finns i kranar. Mexikanskt vin hur mycket som helst. Det känns oroväckande nästan, både när det gäller mat och dryck.

Hotellets strand
En häger på hotellets strand

Efter middagen går vi till Lobbybaren. En bar som ligger utomhus och hela känslan är att vi sitter mitt i djungeln. Rätt coolt faktiskt! Så klart gäller våra All Incusive band även här.

Det var i stort sätt vad vi gjort första dagen. Det kommer att bli en bra semester här i Mexico. I morgon ska vi åka in till Playa del Carmen. 

Här fortsätter resan