Kan ha varit en ökenräv som vi såg

Janne på kvällspromenad
Igår var vi på en lång dagsutflykt så idag bestämmer vi oss för att bara vara på stranden. Alla solstolar är upptagna även idag så vi lägger våra handdukar i sanden. 

Vi snorklar lite grann runt bryggan, ser några enstaka fiskar men ingen som är värt att nämna. Det är kallt i vattnet så det blir inga längre dopp. 

Även idag blir det kallare redan vid tretiden på eftermiddagen och solen går ner vid fem. Vi äter lunch vid poolbaren och middag på hotellet. Efter middagen går vi till den bar som finns uppbyggd på stranden. Byggnaden är som en båt. Vi är i stort sätt ensamma på baren, vilket vi tycker är tråkigt eftersom det är ett av de lugnare platserna på hotellet. 

På kvällen tar vi en promenad på hotellområdet. Det är väldigt mörkt ute men vi ser något som intresserar oss men vi vågar inte gå för närma. Intryckt mot väggen mot ett av hotellets byggnader ser vi ett djur med två stora lysande ögon. 

Kan ha varit en ökenräv här i mörkret

Det är väldigt mörkt så vi ser inte vad det är . Det kan vara en katt, men det vi ser är inte en katt. 

Vi vågar oss inte alltför nära eftersom vi inte kan se vad det är för djur. Framför allt jag hindrar Janne från att gå alltför nära, tror att den kan anfalla oss om den blir skrämd. 

Vi tror ändå att det kan ha varit en ökenräv. De har stora ögon (vet inte om de lyser) och de finns i Nordafrika. Efter promenaden går vi till vårt rum igen och kopplar av. I morgon ska Janne dyka...

Här fortsätter resan