Avslutar Malaysia med en dag i Kuala Lumpur

Lämnar Tioman med Berjaya Air
Vår andra resa till Malaysia börjar ta slut. Den här gången har vi varit Kuala Lumpur i två dagar och åkte sen till Tioman Island och stannade på Salang Beach i tio dagar. Vi fortsätter sen med två dagar på det lite lyxigare Berjaya Resort även det på Tioman Island. 

När vi lämnar Tioman Island och Berjaya Resort gör vi det med Berjayas eget flygbolag. Vi stannar en dag i Kuala Lumpur för att shoppa lite grann.

Vi gör inte jättemycket i Kuala Lumpur den här gången. Vi såg oss runt i staden rätt bra under de första två dagarna på resan när vi började här. 

Den här gången har vi varit på McDonald´s vid Central Market och ätit bara för att McDonald´s fanns där. Förutom det har vi mest rört oss runt gatan Jalan Petaling. Framåt kvällen sätter vi oss på restaurangen/baren vi kallar Tigerstället. 

Jalan Pentaling

Utsikt från McDonald´s

Att vi kallar den för Tigerstället är nog mest för att det är en massa reklam för Tigeröl. Annars är det nog Anchor Ice vi dricker när vi sitter där. 

Nu har det blivit dags att resa hem till Arlanda och vi flyger hem via London. Vi har haft en jättebra resa och vi tycker mycket om Malaysia. Resan tar slut här men vad som mer hänt är att Janne har tagit sitt dykarcertifikat på den här resan. Innan vi lämnar Malaysia för den här gången lite om dykningen. 

Här fortsätter resan med Jannes dyk i Malaysia